Online boekhouden

Nieuw: De Ovas Connect WordPress plugin

Via deze plugin kunt u eenvoudig gegevens vanuit uw WordPress website in uw administratie krijgen. U kunt zelf volledig instellen welke gegevens u wilt doorsturen en waar deze terecht moeten komen. Zo kunt u op basis van een contactformulier of webshop verkoop automatisch contacten, relaties, abonnementen, mandaten, toezeggingen en verkoopfacturen aanmaken in uw administratie.

Voorbeelden wat er onder andere mogelijk is via deze plugin:

Een klant doet een bestelling in uw webshop; Deze klant wordt als relatie aangemaakt en er wordt een verkoopfactuur aangemaakt en gekoppeld aan deze klant.

Een klant is geïnteresseerd in uw producten en vult een contactformulier in; Deze klant krijgt nu automatisch elke maand de nieuwsbrief die u in Ovas Connect heeft aangemaakt.

Iemand wil een maandelijkse gift doen aan uw stichting; Deze persoon wordt aangemaakt als relatie en er worden een machtiging en toezegging aangemaakt voor deze klant in de administratie.

Dit is nog maar een kleine greep uit wat er allemaal mogelijk is. Heeft u interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Live verbinding met uw website (API)

Kan OVAS gekoppeld worden aan mijn website? Ja, OVAS kan, middels een zogenaamde API, informatie aanleveren voor uw website. Maar ook informatie ontvangen van uw website. De kosten voor het gebruik van deze functionaliteit zijn € 6,90 /per maand Zie tarieven

Aanleveren
Als u bijvoorbeeld de projectshop als submodule afneemt, dan worden alle gegevens voor de projectshop ingelezen uit OVAS. Zo heeft u altijd en overal dezelfde gegevens. 

Ontvangen
OVAS kan ook ontvangen vanaf uw website. Een voorbeeld is als u bezoekers laat inschrijven voor een nieuwsbrief dan kan dit direct in OVAS afgehandeld worden en heeft u de juiste gegevens van de klant in uw systeem.

API documentatie (versie 3)

API documentatie (versie 2)

Scroll naar boven