Even voorstellen nieuwe bestuurders Ovas

Via deze weg willen wij u informeren dat OVAS vanaf heden wordt voortgezet met een nieuw management. Johan Glas heeft ervoor gekozen om rustiger aan te doen en heeft al zijn taken overgedragen aan Erik-Jan en Daniëlle van Agteren.

Wel zal Johan nog beschikbaar blijven op de achtergrond voor nodige specifieke vragen om de voortgang van OVAS zo goed mogelijk over te dragen.

Erik-Jan van Agteren heeft in 2018/2019, tijdens de afwezigheid van Johan wegens ziekte, waargenomen en wij zien in hem niet alleen een waardige opvolger, maar het biedt ook een goede continuïteit van de taken en diensten die wij aan u en uw organisatie verlenen. 
Zelf heeft Erik-Jan al ruim 10 jaar een IT-bedrijf in het ontwikkelen van websites en hosting, deze kennis sluit goed aan bij de huidige diensten van OVAS. De laatste jaren heeft het ontwikkelen van nieuwe, gebruiksvriendelijke websites op een lager pitje gestaan, mede met deze kennis kunnen wij hierin voor u een grotere rol betekenen. Ook voor het optimaliseren en beter vindbaar maken/adverteren op Google bent u bij ons aan het juiste adres.

Daniëlle van Agteren is al een bekend begrip binnen het OVAS-team. Zij werkt al 6 jaar met veel plezier bij ons en is volledig op de hoogte van alle ins en outs bij OVAS. Zij zal zich voornamelijk bezighouden met de financiële kant.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Een nieuwe website
  • Snellere, betere support
  • Gebruiksvriendelijke support omgeving (uitleg filmpjes)
  • Wensen van klanten realiseren
  • Blijvend vernieuwen

Wij hebben er heel veel zin in om OVAS in deze nieuwe samenstelling voort te zetten en wij hopen op een blijvende, prettige samenwerking.

Mochten er nog vragen zijn, dan vernemen wij deze graag.

Scroll naar boven