Nieuwe locatie

Nieuwe locatie
Vanaf heden zijn wij gevestigd op

Werktuigenweg 13
8304 AZ Emmeloord

In de afgelopen dagen zijn wij tussen de werkzaamheden door verhuisd naar een nieuwe locatie. Om een indruk te krijgen waar we nu zitten, klik op het filmpje hiernaast.

Ons telefoonnummer blijft 085 104 34 11



NIEUW! Offertes aanmaken
Mogelijk heeft u het al gezien. In Connect onder het kopje boekhouding is een item offertes toegevoegd. Zeker voor de mkb’ers en zzp’ers is deze vernieuwing erg handig. U kunt nu een offerte aanmaken, versturen en ook wordt dit contactmoment automatisch opgeslagen bij de communicatie. Mocht de offerte daadwerkelijk uitgevoerd zijn, dan kan deze met 1 druk op de knop worden omgezet naar een factuur, dat bespaart u weer een hoop tijd. Het maken van een offerte wijkt niet veel af van het maken van een verkoopfactuur. Ook kunt u in het beheer een pdf-sjabloon aanmaken voor de achtergrond. Nieuw is dat u gemakkelijk van een bestaand sjabloon een kopie kunt maken, zodat u niet alle instellingen opnieuw hoeft in te voeren.



Bericht bij uitschrijving

In het verlengde van de uitschrijf link bij het versturen van nieuwsbrieven via abonnementen, zult u een mail ontvangen wanneer een ontvanger zich heeft uitgeschreven voor de nieuwsbrief. Ook zal er bij de communicatie automatisch een notitie toegevoegd worden



Google Analytics

Benieuwd wat uw nieuwsbrief aan bezoekers oplevert?
Wanneer u een nieuwsbrief verstuurd en u heeft een Google Analytics account, dan
kunt u vanaf heden het verkeer van uw nieuwsbrief volgen.



Met vriendelijke groet,
OVAS-team

 [UNSUBSCRIBE]

Scroll naar boven