Nieuwsbrief April

Nieuwe website online
Met trots presenteren wij onze nieuwe website. De website is in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris design. De website heeft een nieuwe opzet en menustructuur welke de website overzichtelijk maakt. Tevens is deze geheel responsive, oftewel uitstekend te bekijken op mobiel en tablet. In de toekomst zullen we de website steeds meer uitbreiden, zodat we steeds vernieuwend blijven.


Mailing via andere uitgaande mail-server
Maakt u zich geen zorgen, van uw kant is er geen actie nodig. Onze uitgaande mailserver moet aan steeds strengere eisen voldoen. Op de achtergrond zijn we druk bezig geweest om ervoor te zorgen dat we aan deze eisen kunnen voldoen. U wilt immers dat uw mail ook daadwerkelijk aan komt en niet in de spam map belandt. Om die reden hebben we verbeteringen aan ons pakket aangebracht. Ook is de server gespecialiseerd in het versturen van bulk e-mail, zoals uw nieuwsbrief. Mocht u toch nog tegen problemen aan lopen, neem dan contact op met: support@ovas.nl en geef ons door vanuit welke domeinnaam u mail verstuurd.


Uitschrijf mogelijkheid
Tegenwoordig is het verplicht om ontvangers van een nieuwsbrief de mogelijkheid te geven om zich ook te kunnen uitschrijven/afmelden. We hebben nu mogelijk gemaakt om in de editor bij de abonnementen/nieuwsbrieven een dynamisch label toe te voegen: Uitschrijven. Wanneer de ontvanger uw nieuwsbrief ontvangt en u heeft dit dynamisch label toegevoegd, heeft hij of zij de mogelijkheid om zich uit te schrijven.


Hosting/SSL
Voor websites die via Ovas gehost zijn kunnen wij nu gratis een Let’s Encrypt SSL-certificaat leveren.
Let wel, dit is een SSL-certifcaat zonder domein validatie. Heeft u een speciaal certificaat met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam vermeld, dan worden deze kosten nog wel in rekening gebracht. Ook zullen wij in de aankomende periode gratis al onze hostinglimieten verhogen.

Scroll naar boven