Online boekhouden

Webshops op maat

Webshops zijn er in veel verschillende soorten en maten. Daarom is een gebruikersvriendelijke maar bovenal unieke webshop gewenst. OVAS Solutions biedt u een eigen webshop op maat waarmee u zich kunt onderscheiden van de hoge concurrentie.

Ontwerp

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij voor u een compleet op maat ontwerp verzorgen die aansluit op de verwachtingen van úw klanten.

Beheer

Wilt u uw eigen webshop beheren; categorieën aanmaken; producten plaatsen; foto’s en tekst bij de producten plaatsen? Geen probleem! Met een volledige CMS (Content Management System) die speciaal voor de webshop op maat is gemaakt, heeft u zelf het volledige beheer.

Betalingsmogelijkheden

Betalingsmogelijkheden zijn er in overvloed. Wij bieden u hierin optimale veiligheid en betrouwbaarheid. iDEAL is de meest gebruikte betalingsmogelijkheid in Nederland en uiteraard verzorgt OVAS Solutions de volledige integratie van iDEAL in uw nieuwe of bestaande webshop.

Administratief

De administratieve handeling is erg belangrijk als het gaat om klanten en producten die u verkoopt. U wilt immers uw adminstratie op orde hebben en snel inzicht hebben op uw maandelijkse of dagelijkse verkoop cijfers. OVAS Solutions helpt u graag bij het automatiseren van dergelijke handelingen.

Scroll naar boven